Svine kjøtt

Svine kjøtt

Vi parterer og foredler alt av grisen selv. Våre griser har mye marmorering og god smak. Vi tilbyr alt av stykningsdeler, som koteletter, fileter, steker med og uten bein, flesk osv. i sesong til byr vi også produkter som saltkjøtt, grillmat og julemat.

dsc09761

Bonkjærring

dsc09761

Bonkjærring

Bonkjærring er en lettrøkt pølse av svin, med litt  grov struktur. En saftig og smakfull stekpølse.

dsc09802

Italiener

dsc09802

Italiener

Italiener er en skikkelig grov pølse med mye smak allehånde, nellik, kanel og hvitløk. Pølsen er kokt og passer til grill og steking. Kan også trekkes og serveres til saltkjøtt.

Kjøttkaker

Kjøttkaker

Kjøttkakene er produsert på en gammel oppskrift med få ingredienser. De inneholder både svin og storfekjøtt, og har en fin konsistens.  Mange barn og voksnes favoritt.

 

img_00451

Spekemat

img_00451

Spekemat

Vi produserer spekemat hovedsakelig av svin, men også av storfe, lam og vilt.

Spekekjøttet blir tørrsaltet og røkt med bøkeflis, før det henges til modning.

Spekepølser blir produsert i flere varianter. Pølsefarsen stoppes i tarmer og henges til modning i 2 døgn, før de røykes. Deretter henges de til modning/ tørking til de er skjærefaste.

Våre mest populære pølser er biffsalami, konglepølse og snackpinner.