For jegere

Vi tar imot viltskrotter for partering og videreforedler etter kundens ønske. Dyrene skal være flådd og godkjent av "godkjent feltkontrollør" før de leveres til oss. Husk å ta med ferdig utfylt feltkontrollør skjema/ lapp.
SKROTT UTEN FELTKONTROLØR LAPP BLIR AVVIST VED DØRA.

ProduktPris fra 1 september 2020
Partering: Gris/purke450,-/600,-
Partering: Lam/geit/sau/rådyr pakket i eske400,-
Partering: elg/storfe inkl. pakking, merking og embalasje25,- pr kg.
Kverning av hakk i sekk15,- pr kg
Laging av farse i sekk eks flesk25,- pr kg
Laging av boller inkl. embalasje45,- pr kg
Laging av grov pølse og middags pølse45,- pr kg
Tilsetting av flesk/spekk/ fårefett45/45/40 pr. kg
Pakking av farse/ hakk i 500gr. Pakker12,- pr kg
Salting/ røyking/ tørking ferdig vare pr. kg90,- pr kg
Deling i lotter pr. lott75,- pr. lott
Steking av kjøttkaker/ karbonader60,- pr kg
Embalasje m/ innlegg liten/stor17,-/20,- pr. stykk
FAKTURERING pr faktura 65,- pr. faktura