For jegere

Vi tar imot viltskrotter for partering og videreforedler etter kundens ønske. Dyrene skal være flådd og godkjent av "godkjent feltkontrollør" før de leveres til oss. Husk å ta med ferdig utfylt feltkontrollør skjema/ lapp.

ProduktPris
Partering: Gris/purke450,-/600,-
Partering: Lam/geit/sau/rådyr350,-
Partering: elg/storfe inkl. pakking, merking og embalasje20,- pr kg.
Kverning av hakk i sekk10,- pr kg
Laging av farse i sekk eks flesk21,- pr kg
Laging av morr/ sp.pølse inkl. vacum pakking70,-/76,- pr.kg
Laging av spekepinner inkl. vacum pakking i kveil85,- pr. kg
Laging av boller inkl. embalasje38,- pr kg
Laging av grov pølse og middags pølse38,- pr kg
Tilsetting av flesk/spekk/ fårefett45/45/40 pr. kg
Pakking av farse/ hakk i 500gr. Pakker10,- pr kg
Salting/ røyking/ tørking ferdig vare pr. kg90,- pr kg
Deling i lotter pr. lott60,- pr. lott
Steking av kjøttkaker/ karbonader50,- pr kg
Embalasje m/ innlegg liten/stor17,-/20,- pr. stykk
FAKTURERING pr faktura 65,- pr. faktura