Vi tar imot viltskrotter for partering og videreforedler etter kundens ønske. Dyrene skal være flådd og godkjent av "godkjent feltkontrollør" før de leveres til oss. Husk å ta med ferdig utfylt feltkontrollør skjema/ lapp.
SKROTT UTEN FELTKONTROLØR LAPP BLIR AVVIST VED DØRA.
Produkt | Pris fra 1 september 2020 |
---|---|
Partering: Gris/purke | 450,-/600,- |
Partering: Lam/geit/sau/rådyr pakket i eske | 400,- |
Partering: elg/storfe inkl. pakking, merking og embalasje | 25,- pr kg. |
Kverning av hakk i sekk | 15,- pr kg |
Laging av farse i sekk eks flesk | 25,- pr kg |
Laging av boller inkl. embalasje | 45,- pr kg |
Laging av grov pølse og middags pølse | 45,- pr kg |
Tilsetting av flesk/spekk/ fårefett | 45/45/40 pr. kg |
Pakking av farse/ hakk i 500gr. Pakker | 12,- pr kg |
Salting/ røyking/ tørking ferdig vare pr. kg | 90,- pr kg |
Deling i lotter pr. lott | 75,- pr. lott |
Steking av kjøttkaker/ karbonader | 60,- pr kg |
Embalasje m/ innlegg liten/stor | 17,-/20,- pr. stykk |
FAKTURERING pr faktura | 65,- pr. faktura |