Svine kjøtt

Svine kjøtt

Vi parterer og foredler alt av grisen selv. Våre griser har mye marmorering og god smak. Vi tilbyr alt av stykningsdeler, som koteletter, fileter, steker med og uten bein, flesk osv. i sesong til byr vi også produkter som saltkjøtt, grillmat og julemat.

img_00441

Sommerpølse

img_00441

Sommerpølse

Dette er en pølse med fin konsistens, med smak og struktur av basilikum og soltørkede tomater. Egner seg best på grill eller stekepanne.

Sommerpølsen fikk GULL i SM i mathandtverk 2016

 

img_00431

Lamme kjøtt

img_00431

Lamme kjøtt

Ferskt lammekjøtt har vi å tilby i høstsesongen. Ellers i året har vi det meste av lam i frysedisken. Av foredlet produkter kan vi tilby lammepølse, spekepølse, grillmat og selvfølgelig pinnekjøtt og lammerull til julesesongen.

Viltkjøtt

Viltkjøtt

Elg er mest sesongvare. vi kjøper elg fra jaktlag i Åsen og på Frosta. Salget går hovedsakelig på familiepakker som inneholder biffer, steker, grytekjøtt og farse eller hakk. Selges i ca. 10 kg. Bestilles hos oss og utleveres fortløpende. Produkter ellers er hovedsakelig karbonader/ kjøttkaker og spekepølser.

dsc09761

Bonkjærring

dsc09761

Bonkjærring

Bonkjærring er en lettrøkt pølse av svin, med litt  grov struktur. En saftig og smakfull stekpølse.

dsc09802

Italiener

dsc09802

Italiener

Italiener er en skikkelig grov pølse med mye smak allehånde, nellik, kanel og hvitløk. Pølsen er kokt og passer til grill og steking. Kan også trekkes og serveres til saltkjøtt.

d8e_9944-copy

Storfe kjøtt

d8e_9944-copy

Storfe kjøtt

Storfekjøttet vårt har god marmorering og er modnet lenge. Vi tilbyr det meste av det du måtte ønske av stykningsdeler, som fileter, biffer, grytekjøtt og steker. Samt litt «nyere» deler som curlote og flat iron filet . Av foredlede produkter er oksekarbonader, spekepølser og burgere våre best selgere.

Kjøttkaker

Kjøttkaker

Kjøttkakene er produsert på en gammel oppskrift med få ingredienser. De inneholder både svin og storfekjøtt, og har en fin konsistens.  Mange barn og voksnes favoritt.

 

Karbonader

Karbonader

Dette er en ekte okse karbonade!

De er produsert på kun kjøtt og fett fra storfe. Vi bruker fersk Frosta løk i kakene.

img_00451

Spekemat

img_00451

Spekemat

Vi produserer spekemat hovedsakelig av svin, men også av storfe, lam og vilt.

Spekekjøttet blir tørrsaltet og røkt med bøkeflis, før det henges til modning.

Spekepølser blir produsert i flere varianter. Pølsefarsen stoppes i tarmer og henges til modning i 2 døgn, før de røykes. Deretter henges de til modning/ tørking til de er skjærefaste.

Våre mest populære pølser er biffsalami, konglepølse og snackpinner.