Vi tar imot viltskrotter for partering og videreforedler etter kundens ønske. Dyrene skal være flådd og godkjent av "godkjent feltkontrollør" før de leveres til oss. Husk å ta med ferdig utfylt feltkontrollør skjema/ lapp.
SKROTT UTEN FELTKONTROLØR LAPP BLIR AVVIST VED DØRA.
PRISLISTE PÅ LEIEARBEID v/ Stene gård | ||||||
priser | ||||||
Partering: | Gris/purke pakket i eske | 500,-/600,- | ||||
Lam/geit/sau/rådyr pakket i eske | 500,- | |||||
Partering: elg/storfe inkl. pakking, merking og embalasje | 30,- pr kg. | |||||
Kverning av hakk i sekk | 15,- pr kg | |||||
Laging av farse i sekk eks flesk | 30,- pr kg | |||||
Laging av boller inkl. embalasje | 45,- pr kg | |||||
Laging av grov pølse og middags pølse | 45,- pr kg | |||||
Tilsetting av flesk/spekk/ fårefett | 45/45/40 pr. kg | |||||
Pakking av farse/ hakk i 500gr. Pakker | 15,- pr kg | |||||
Salting/ røyking/ tørking ferdig vare pr. kg | 90,- pr kg | |||||
Deling i lotter pr. lott | 100,- pr. lott | |||||
Steking av kjøttkaker/ karbonader | 60,- pr kg | |||||
Embalasje m/ innlegg liten/stor | 17,-/20,- pr. stykk | |||||
FAKTURERING pr faktura | 65,- pr. faktura | |||||